Oosters themafeest
Start ]

 

themafeesten
Mexicaans themafeest
Spaans themafeest
caribisch themafeest
Zuid-Amerikaans
Indianen themafeest
Oosters themafeest
Frans themafeest
dansshows
Contact/prijzen

 

Oosters themafeest, Oosterse avond, 1001 nacht of Arabisch themafeest?

Wij verzorgen complete themafeesten op maat, met Oosterse decoratie, Drive-In show, buikdanseres, workshop buikdansen, fakir show en slangen/reptielenshow.

         

In ons basispakket van het Oosterse themafeest is het volgende inbegrepen:

*Oosterse Ontvangst en presentatie door Sultan en buikdanseres met welkomstcocktail (cocktail verzorgd door de locatie)
Zij verwelkomen alle gasten met een Aladdin cocktail in Marrakech, een  middeleeuwse stad van drama, mythe en mysterie. Het is een van de drie koningssteden en de huidige residentie van de koning van Marokko. De tijd lijkt te hebben stil gestaan. In het hart van de medina komt de krioelende massa te samen op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein. Hier op dit plein,  ontstaat elke avond een bonte kermis van eetstalletjes, waarzeggers, dansers, acrobaten en slangen-bezweerders. Welkom in 1001 nacht! Uiteraard hangt het van u af hoe bont u het gezelschap maakt!

 

              

* Buikdanseres (25 min)
Buikdanseres met act. Zij haalt na afloop van haar act wat mensen uit het publiek en leert hen de fijne kneepjes van het vak. De show eindigt met een spectaculaire vuuract.

Behalve mooie, goed gevormde buikdanseressen en prachtige kostuums, bieden onze danseressen ook kwaliteit en een hoog entertainmentgehalte. Filmpje van de buikdansshow: http://www.youtube.com/watch?v=or1wiBoWnN4&feature=channel_page

         

Al onze danseressen zijn lenig. Een vuuract tijdens de show is ook mogelijk! Te boeken vanaf één tot 10 buikdanseressen.

 

  

* workshop buikdansen (20 min.). De buikdanseres verzorgt een workshop buikdansen. Een aantal dames krijgt tijdens de workshop een typische buikdansdoek om en de heren een grappig Turks hoedje.

* Muziek
Dj van Los del Sol. Volledige dj set met licht, stroboscoop, rookmachine. Aan het begin van de avond Oosterse muziek in thema, later natuurlijk lekker swingen op top 40, maar ook sixties etc.

Tevens verzorgt de Dj het geluid van de dansoptredens.

 

Extra mogelijkheden:

http://forum.viva.nl/forum/list_message/3555678
* Oosterse Decoratie
Decoratie in stijl.  Beschikking over levensechte palmbomen,  Oosterse decorwanden, , Oosterse koperwaren, kussens, Oosterse doeken, Oosterse tapijten, decorwand met kameel, Oosterse bijzettafeltjes.

 *Waterpijpenterras incl. begeleiding

Laat uw gasten echte waterpijpen roken! Origineel waterpijpenterras incl. begeleiding en Oosters decor

 

* MEET AND GREET THE SNAKE

Sta oog in oog met een echte slang (kleine slang of anders python van 1,5m.). Leuk en griezelig bij ontvangst. Bezoekers kunnen hem vasthouden en op de foto.

 

* Fakirshow (15/20 min)
    Feest branderig

Een boeiend stukje spektakel met vuureten, vuuract, vuurspuwen, in het glas dansen en liggen, zwaardendans etc. Incl. Interactie met de gasten. Spetterende spectactulaire show.

 

      

*Slangenshow (15/20 min.)

spectaculaire slangenshow, met verschillende soorten slangen van 1 tot wel 5 meter!

Al dansend worden de slangen aan u geïntroduceerd. Als u de slangen vast durft te pakken zijn we benieuwd wat u van onze miljoenpoten en vogelspinnen vindt...

 


* Waarzegster en Henna Tattoo in prachtige Marokkaanse tent(4 uur aanwezig)
Wie durft het aan om de toekomst te laten voorspellen door een heuse waarzegster ? De gasten mogen met botten gooien en krijgen geluksarmbandje. Ook mogen ze een Henna tattoo laten zetten.
 

                                          

*Kamelen voor uw evenementen? Geen probleem, wij zorgen ervoor!

Onze kamelen zijn zeer tam, kinderen en volwassenen mogen gerust ook een ritje maken!

 

 

Klik op onderstaande links voor meer info over;

*Decoratie voor aankleding feestlocatie

*Referenties Los del Sol

*meer geluids en videofragmenten

 

 

 

                 LOS DEL SOL, Tel./Fax: 0032-14 62 48 03, Gsm: 0031-6 53 18 37 81 / E-mail: info@losdelsol.com