Spaans themafeest
Start ]

 

themafeesten
Mexicaans themafeest
Spaans themafeest
caribisch themafeest
Zuid-Amerikaans
Indianen themafeest
Oosters themafeest
Frans themafeest
dansshows
Contact/prijzen

 

                  VIVA ESPAÑA!!                     

Zin in een Spaans themafeest of Spaanse avond? Heerlijke paella, verrukkelijke tapas, en niet te vergeten; LA MUSICA!

Onze Sangria, Paella, tapas en Spaans Crème dessert worden dagvers bereid met de verste ingrediënten! De Paella wordt op de échte authentieke Spaanse manier klaar gemaakt in reuzepannen waar de gasten bij staan (van 30 tot 600 personen). Een heerlijke geur van verse kruiden, zeevruchten en Saffraan verspreid zich....Spanje is zo ver niet meer!

               

Spaans multi-instrumentaal en vocaal orkest Los Del Sol speelt muziek uit Spanje en andere zomerse Spaanstalige nummers waar uw bloed zeker sneller van gaat stromen.

Een combinatie met een volledige drive-in show in de pauzes (waarin naast Spaanse muziek ook top 40 muziek kan worden gedraaid), eventueel een akoestische muzikale ontvangst van de gasten door een Spaanse solist, duo of trio, of akoestische muziek bij het diner behoren tot de mogelijkheden.

Voor de interactie met het publiek zorgt een lieftallige Spaanse zangeres, die de gasten ook uitnodigt voor een Spaanse dans, Macarenadansen en een limboshow met danswedstrijd.

De Spaanse passie behaalt zijn hoogtepunt met onze professionele Flamencodanseressen, die wervelende flamencoshows van de bovenste plank verzorgen in verschillende flamencokostuums, met interactie van het publiek en een workshop  Spaanse dans. De flamencoshow is al te boeken vanaf één danseres tot een volledige 8-koppige flamencoshow.

         

 

Spelattracties, zoals bijv. een rodeostier, zijn altijd een aanrader!

            (voor binnen en buiten)

De locatie kan volledig in Spaanse sfeer gebracht worden met onze exclusieve Spaanse Decorpakketten.

Avondvullende arrangementen zijn bij ons op maat te boeken, voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen. Wij houden altijd rekening met uw wensen. Ook Spaanse tuinfeesten of privéfeesten behoren tot de mogelijkheden!

 

NIEUW is onze Spectaculaire Spaanse Andalusische Paardenshow.  Deze show kan perfect gecombineerd worden met ons Spaanse themafeest. Stelt u zich eens voor; Uw genodigden worden buiten opgewacht door Spaanse muzikanten en krijgen een heerlijke sangria aangeboden. Dan komt op het grasveld (van uw tuin, bedrijf of  feestlocatie?) het eerste paard op en volgt een wervelende paardenshow! Vervolgens worden uw gasten mee naar binnen genomen (of buiten bij de paella of barbecue) en begint het Spaanse feest. Geweldig toch?

        

Met prachtige Spaanse volbloedpaarden laten de ruiters en Amazones, gekleed in Spaanse flamencojurken en kostuums, met of zonder zadel, technische hoogstandjes, geweldige dressuur en bloedstollende acts zien. De paarden dansen samen met de flamencodanseressen op de Spaanse flamencomuziek.

Klik HIER voor meer info over onze Spaanse paardenshow

Klik HIER voor meer info over onze Flamencoshow

     

VIDEOFRAGMENT: Bekijk een video van onze Flamencoshow op Youtube! Klik in de foto voor een fragment.

 

SPAANSE SHOW (opening sportgala)

 

SPAANSE SHOW II (opening sportgala)

 

FLAMENCOSHOW

 

Spaanse show aan de kust

Klik op onderstaande links voor meer info over;

*Spaanse decoratie voor aankleding feestlocatie

*Referenties Los del Sol

*geluids en videofragmenten

 

 

 

                 LOS DEL SOL, Tel./Fax: 0032-14 62 48 03, Gsm: 0031-6 53 18 37 81 / E-mail: info@losdelsol.com